ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
#81 Removed user 17.01.2015 17:20
Dirt devils
1785 Posts

(clap) (clap) (clap) (handshake) (handshake) (handshake) (bow) (bow) (bow)

#82 Саутхямптън 17.01.2015 18:34
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

PFC BECKS напълно съм съгласен с теб, но с последния си пост ти ми потвърждаваш думите:
- който си е доволен си цъка смсите без значение на каква стойност
- който не е доволен или не влиза или спира да налива.

И тук идва екзистенциалния въпрос: Как така хората, които плюят админа, че от години не е оправил нищо наливат смси, които пак повтарям не е важно дали са 2 или 5 лева?
Единствения начин да покажат несъгласието си е не да пишат във форума, а да спрат да наливат пари в нещо, което според тях е "игра без развитие" ;)

#83 Removed user 17.01.2015 18:41
Falcons
1014 Posts

Ами който не е доволен нека не играе.Не е нуждо на натоварва другите хора с проблемите си.Това малко ми приличи на моите колеги на работа.Като дадат заплатата всички напускат или почват да спъват работата на другите с думите за тея пари толкова.Ами напусни и не пречи на другите.лошо е че само се оплакват и натоварват всички други.Тъпо е.:)

#84 Саутхямптън 17.01.2015 18:49
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

а тъпо ли е в групата ти да има краден отбор?
а тъпо ли е мода да е с над 100 отрицателни минуса?
а тъпо ли е другия мод да ти показва среден пръст чрез емблемата си?
и т.н и т.н.

#85 Removed user 17.01.2015 19:17
Falcons
1014 Posts

Хайде махнах емблемата щом това ти е трън в очите.
А знаеш ли какво е кражба.Ако нещо е твое и някой друг ти го открадне!
Повтарям ако нещо е твое и някой ти го вземе.
Потретвам ако нещо е твое и някой то ги вземе.
Който е направил регистрацията отбора е НЕГОВ.Това е.И ако някой има право да го казва не си ти,а са отборите които са замесени.Ти от кои си от страната на админа или от страната на двата замесени отбора.Зашото явно съм тъп и не не мога да разбера ти защо се месиш.
Какво са се разбирали при даването на отбора си е тяхна работа.Не си бил там когато са се разбирали двамата играча.Монреал и Бързи и Яросни.Отбора е на този който го е регистрирал.
Що се отнася до мода с многото минуси,Админа решава кой да е Мод а не ти.Защото никаде не пише колко минуса треа да има отбор че да е мод.

#86 Removed user 17.01.2015 19:26
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Ами който не е доволен нека не играе.Не е нуждо на натоварва другите хора с
проблемите си.Това малко ми приличи на моите колеги на работа.Като дадат
заплатата всички напускат или почват да спъват работата на другите с думите за
тея пари толкова.Ами напусни и не пречи на другите.лошо е че само се оплакват и
натоварват всички други.Тъпо е.</blockquote>
Много си прав,но за съжаление българина е такъв....щом на него не му е добре,гледа и на другите да им е зле(puke) Аз не мога да разбера едно нещо:^) Защо играете играта щом не Ви харесва?(визирам недоволните,не теб Бекс :) )
Ако на мен не ми харесваше нямаше да я играя:D Но след работа си пия ракията,играя си игрите (тази,отбора.ком и др),а съм на 38.....и отпускам.Не се заблуждавайте :) имам си и други забавления и начини за отпускане,но това е друг въпрос:D Злобата Ви идва в повече момчета...вие си знаете кои сте;) Живи и здрави;)Колкото до минусите....аз съм доволен от това :) По-добре на хората в устата,отколкото на хората в краката;) Нали я знаете тази поговорка :) Не е цинизъм това :)

#87 Саутхямптън 17.01.2015 19:40
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

Пичове проблема ми е, че това е в моята група.
Проблема ми е че това е в групата на админа.
Проблема ми е, че въпросния откраднат отбор писа после: "ние сме с е разбрали с админа" т.е. всеки може да се разбере с админа видите ли
Проблема ми Бекс е, че не създателят на отбора, повтарям не създадателят на отбора, потретвам не създателят на отбора - а админа е забранил вякакви такива прехвърляния на пароли и водене на чужди отбори от втори и трети лица с цел да не стават такива работи .
Вие като модове предполагам го знаете това или греша?2 Повтарям - предполагам Вие като модове го знаете това? По третвам - вие това предполагам го знаете?
Проблема ми е че админа заключи отбора за около 20 дена и той ей така заключен си стана шампион :D :D :D без да влиза никой в него доста време - страшен софтуер ;)
Проблема ми е че админа после го отключи пак без да каже, защо го прави или каквото й да е обесняние
Проблема ми е че въпросния откраднат отбор за 2 дни си разменя 5 играчи за по 3-4 млн. с втори пак между другото...в групата на другия мод - пак случайно и пак между другото ...
ама отстрани тия неща дразнят - ей това дразни баце повярвай ми, колегите ми на работа го коментират и затова не се включват, а не думите на некъв хейтър като мен ..както ме нарече админа..

Проблемите са много баце (имам предвид Бекс, другото подобие на мод даже вече няма и да го коментирам - това да си нагъл и да не знаеш цитираните наказателни точки и да си с над 100 минуса и въпреки това да се натиска за мод - смятааааай къв човек си), така че ако за всичко това си има резонно обесняние, то аз съм (ще използвам твоите думи за самокритика), то аз съм тъп ...

П.П и за сведение на не харесвания мод - на мен ми е много добре с откраднатия отбор - преди нямах нито една титла, а откакто той дойде съм с 5 титли общо при мъжете и юношките ;) само за сведение българино изболзваш обръщенния към клиентите на играта като ВЕ, АБЕ, ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ и т.н. ;)

#88 Removed user 17.01.2015 19:47
Dirt devils
1785 Posts

Много се радвам,че не ти харесвам :D Все пак си падам по жени ;) Лека вечер от мен засега :) Събота вечер е и предполагам знаете какво следва ;) (beer) Може би от бара ще хвърлям по едно око тук да видя колко много ме мразите:D ;)

#89 Саутхямптън 17.01.2015 19:49
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

<blockquote><h3>Scuderia Ferrari написа:</h3>Много се радвам,че не ти харесвам Все пак си падам по жени Лека вечер от
мен засега Събота вечер е и предполагам знаете какво следва Може би
от бара ще хвърлям по едно око тук да видя колко много ме мразите</blockquote>

Лека и приятна вечер господин 130 минуса (beer) ;)

#90 Removed user 17.01.2015 19:59
Falcons
1014 Posts

Проблема ми Бекс е, че не създателят на отбора, повтарям не създадателят на
отбора, потретвам не създателят на отбора - а админа е забранил вякакви такива
прехвърляния на пароли и водене на чужди отбори от втори и трети лица.

Къде го прочете.
Давам ти пример Аз казвам на теб.Искаш ли да ти дам отбора ВРЕМЕННО че заминавам за Англия да работя и няма да мога да го ттренирам.
Ти отговаряш Да няма проблем и без това няма какво да правя а имам време.
връшам се от Англия и си влизам в отбора.После ти правиш силен отбор аз се връщам и си го взимам,защото така съм ти казал.Е имали ли кражва или не?
После админа коя страна да вземе.Няма нарушение ЗАЩОТО Монреал е направил рега.
Не искам да се карам с теб но не се меси между АДМИНА,МОНРЕАЛ и БЪРЗИТЕ.Те не пишат а пишеш ти.Защо ти адвокат на някоя страна ли си.
И доколкото разбрах имаш някакъв проблем-ей там горе в дясно има един Х.Забелязваш ли че тука пишем Аз,Ти,Ферарито,Админа,Лил и още 2,3 отбора с един коментар.Нали знаеш,че в играта не сме само ние.(Вярно че сме малко отборите ама...)От активните 700 отбора само не повече от 10 потребители които само се оплаквате.Можеш да сметнеш в процент нали.